C

Sanny Verhoeven presentatrice in KampeerTV


Sanny geboren in Hilversum, wist al vroeg dat ze later bij de televisie wilde werken, vaak glipte ze als kind door het hek van het mediapark om te kijken wat er allemaal in de studio’s gebeurde. Sanny volgde verschillende acteer-opleidingen. Ze begon op 19 jarige leeftijd bij SchoolTV. Vele programma’s volgde waaronder RTL Lounge, Rondje Nederland, Go Cycling, De Staatsloterij, FashionsceneTV en Frankrijkfans.

“Ik weet nog goed de eerste keer dat ik ging ‘wild’ kamperen. Het was in Noorwegen, ik was 22 en met mijn toenmalige vriendje op vakantie. Als je zoals in Noorwegen werkelijk overal mag kamperen, dan wil je ook het allermooiste en rustigste plekje in de ongerepte natuur vinden. We waren die dag zo lang aan het zoeken dat het al begon te schemeren toen we onze final destination vonden. We zetten de tent op aan een prachtig meer op een klein graslandje, toen hij al half stond begon het te jeuken en merkten we dat we onze tent vlakbij een (rode) mierenhoop hadden gezet, wegwezen dus.

Gelukkig konden we vlakbij nog een ander mooie plekje vinden en daar zetten we de tent op. Echter kwamen we er bij het oppompen van het luchtbed al snel achter dat we het bed lek was. Het was al laat dus besloten we in het donker riet aan de waterkant af te knippen om op te liggen, zodat we toch nog goed zouden slapen. Toen het pikkendonker was en we eenmaal lagen, hoorde we een verschrikkelijk hard gebulder. Het was de nachttrein die op nog geen 5 meter van ons tentje keihard langs raasde over een soort dijkje. Echt lekker hebben we die nacht niet geslapen, maar een avontuur was het wel. Sindsdien kan ik een comfortabele camping des te meer waarderen.”

Eind 2013 startte Sanny haar eigen online programma en blog: ‘Sanny zoekt Geluk’, waarin ze op zoek gaat naar manieren om meer uit het leven te halen, minder te piekeren en gewoon blij te zijn met wat je hebt. Nu ook te zien op RTL Lounge.

“KampeerTV is een fantastisch programma om te maken, je komt natuurlijk op prachtige plekken, maar het leukste vond ik toch wel dat ik met al die verschillende gezinnen een dagje mee op stap mocht, en zo een kijkje in hun leven nam.”

Kijk voor een foto op: http://kampeertv.nl/presentatie/