Zoek nieuws

LMC 2016 Campernieuws

Voor 2016 zien we vooral detailverbeteringen bij de campers van LMC. “Never change a winning team”, maar als je hier en daar nog wat kunt verbeteren is dat natuurlijk prima. Zo groeien bijvoorbeeld alle deuren in de opbouw naar 70 cm en zijn ze allemaal aangesloten op de centrale vergrendeling.

Diverse verbeteringen

Ook werd het gemakkelijker water lozen en tanken doordat de noodzakelijke aansluitingen werden gecentraliseerd. Enige uitzondering hierop is de Breezer Lift. De vers- en afvalwatertanks zijn vanaf nu geïsoleerd en er zat op alle modellen al een voorbereiding waardoor het bedienen van de Truma of Alde kachel via je Smartphone achteraf gemakkelijk mogelijk te maken is. In de achterspoiler is een achteruitrijcamera geïntegreerd waardoor het comfort en de veiligheid op een hoger niveau komen. De led verlichting zorgt ervoor dat de 95aH AGM accu slechts licht belast zal worden. Nieuw is ook de Smart-Tower Thetford koelkast met een inhoud van 140 liter. De wanden van de garage zijn vanaf nu voorzien van tapijt, waardoor er minder kans is op beschadiging van de bagage.

LMC-60-Jubilee-2-516x344

Vanaf 2016 geen Al-Ko chassis meer onder de LMC’s, maar het beproefde Fiat standaard laag chassis. Hiermee boekt de klant in de ComfortLine een voordeel van 8000 euro. De Van 646 G met enkele bedden achterin is populair. Er komt een indeling bij met een tweepersoonsbed dwars achterin. Het bed is in hoogte verstelbaar. Wil je het nog compacter, dan kom je uit bij het model Van 636 G.

 

LMC 2016 prijzen en modellen:

De Breezer alkoof in drie verschillende indelingen vanaf 63.860 euro, de Grand Breezer alkoof in twee indelingen vanaf 87.480 euro, de Breezer Van in twee indelingen vanaf 65.900 euro, vijf indelingen van de Cruiser SportLine vanaf 66.300 euro, in de ComfortLine uitvoering heeft de Cruiser 2 indelingen vanaf 71.390 euro en dan natuurlijk de Explorer: in SportLine uitvoering kent hij 6 indelingen vanaf 75.760 euro, in de ComfortLine uitvoering kent de Explorer 3 indelingen vanaf 83.360 euro.


Bron: (www.campingtrend.nl)

Gerelateerde artikelen: