Zoek nieuws

Voorverkoop California T6 begonnen

Volkswagen is begonnen met de voorverkoop van de T6 California. De California Beach met een 84 pk / 63 kW sterke diesel is in Duitsland vanaf 41.430 euro te koop. De uitvoeringen Coast en Ocean zullen snel volgen.

California T6 als Beach, Coast en Ocean

De Beach heeft tot aan zeven zitplaatsen en een handmatig hefdak. Met een beetje passen en meten zijn er tot vijf slaapplaatsen in te maken. Er is keus uit twee verschillende indelingen. In de deur zit een campingtafel opgeborgen, de bijbehorende klapstoelen zijn te vinden in de achterklep. Nieuw is de Coast met een interieur in de combinatie aluminium en hout in lichte tinten. Deze Coast heeft maximaal vijf zitplaatsen en krijgt af fabriek een elektrisch hefdak mee. Een druk op de knop is voldoende om het te openen of te sluiten. In de Coast zien we een keukenblok met rvs blad, een koelbox met een inhoud van 42 liter en een twee pits kookstel. Her en der opbergmogelijkheden ontbreken evenmin. De Ocean heeft behalve dit bovendien nog een standkachel, Climatronic en dubbel glas te bieden.Ook dimbare led-verlichting vinden we in de Ocean.

T6 California

Euro 6

Alle nieuwe TDI-motoren van de 84 pk / 62 kW tot aan de 204 pk / 150 kW uitvoeringen voldoen aan de Euro 6 norm en hebben standaard een Motor-Start-Stopp systeem. Ze zijn gemiddeld één liter zuiniger dan de vorige generatie motoren. Tot aan de herfst van dit jaar zullen in het leveringsprogramma ook meerdere combinaties van motoren en bakken leverbaar worden, alsmede DSG (oftewel direktschaltgetriebe, de automaat van Volkswagen met dubelle koppelingsplaten waarmee je kunt schakelen alsof het een handbak is) en vierwielaandrijving. Ook komen twee benzinemotoren beschikbaar met 150 pk / 110 kW en 204 pk / 150 kW.

Bron: (www.volkswagencampers.nl)

Gerelateerde artikelen: